Politika kolačića

POLITIKA KOLAČIĆA AK Nova Gradiška

Što su kolačići?

Kolačić (cookie – u daljnjem tekstu: „kolačić/i“) predstavlja informaciju koja se pohranjuje na računalo Korisnika od strane Internet stranice koju Korisnik posjećuje. Kolačići obično spremaju postavke Korisnika te postavke za Internet stranicu, a kao što su preferirani jezik ili adresa. Nakon što Korisnik naknadno opet posjeti istu Internet stranicu, Internet preglednik povratno odašilje kolačiće koji pripadaju toj Internet stranici. Time se omogućava Internet stranici da prikaže informacije prilagođene potrebama Korisnika.

Koja je svrha kolačića?

Kako bi se osigurao pravilan rad Internet stranice https://www.akng.hr/, daljnja unaprjeđenja te poboljšanja iskustva Korisnika u pregledavanju, Internet stranica https://www.akng.hr/ na računalo Korisnika pohranjuje malenu količinu informacija (kolačiće).

Pristanak na pohranjivanje kolačića

Korištenjem Internet stranica https://www.akng.hr/ bez promjene postavki kojima bi se uskratila suglasnost na pohranu kolačića na računalo Korisnika, Korisnik prihvaća korištenje i pohranu kolačića na svoje računalo. Ukoliko Korisnik ne pristane na pohranu kolačića pohranjivanje istih na računalu Korisnika bit će onemogućeno, a Korisnik će i nadalje biti u mogućnosti pregledavati Internet stranicu https://www.akng.hr/, s time da mu pojedine mogućnosti Internet stranice neće biti dostupne.

Kako https://www.akng.hr/ koristi kolačiće?

Web stranica https://www.akng.hr/ može koristiti kolačiće i pohranjivati ih na uređaj Korisnika. Kolačiće koristimo kako bismo znali kada i kako Korisnik koristi web stranicu https://www.akng.hr/, a u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja i pružanja oglasa relevantnijih Korisniku. Kolačići koje koristimo su: “Nužni kolačići”.

Nužni kolačići

Nužni kolačići su nužni za normalan prikaz i rad web stranice https://www.akng.hr/. Oni omogućuju da se web stranica, njen sadržaj i sve funkcionalnosti u cijelosti prikažu Korisniku. S obzirom da su ovi Kolačići nužni za funkcioniranje web stranice, oni se ne mogu isključiti na samoj web stranici, ali ih Korisnik može obrisati ili blokirati u postavkama svog web preglednika.

Funkcionalni kolačići

Informacije prikupljene pomoću ovih kolačića pomažu kako bi se pružilo više personaliziranog i poboljšanog iskustva Korisnicima. AK Nova Gradiška ih trenutno ne koristi.

Analitički kolačići

Ovi kolačići prikupljaju se na temelju individualnog korištenja web stranice. Oni pokazuju kako Korisnici upotrebljavaju web stranicu. AK Nova Gradiška ih trenutno ne koristi.

Kako isključiti kolačiće?

Isključivanjem Kolačića Korisnik odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na računalu. Postavke Kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Korisnikovu Internet pregledniku.

Isključivanjem ili blokiranjem spremanja kolačića Korisnik i dalje može pregledavati i koristiti web stranicu https://www.akng.hr/, no postoji vjerojatnost da određene mogućnosti ili funkcionalnosti web stranice neće biti dostupne.

Koje podatke https://www.akng.hr/ prikuplja kroz kolačiće?

U svrhu pohranjivanja i korištenja kolačića https://www.akng.hr/ prikuplja i obrađuje sljedeće podatke Korisnika: podatak o IP adresi.

Za sva pitanja i dodatna pojašnjenja uvijek nam se možete obratiti na:

Autoklub Nova Gradiška, Kožarska 2, Nova Gradiška osobno ili mailom na zastitapodatakakng@gmail.com odnosno telefonom na +385 35 346 600