IZVJEŠTAJ – održana manifestacija “Sigurno u školu s HAK-om” u AK Nova Gradiška

IZVJEŠTAJ – održana manifestacija “Sigurno u školu s HAK-om” u AK Nova Gradiška

2 3 4

 

 

 

 

U petak 11. rujna 2015. u dvorištu Auto kluba Nova Gradiška u Kožarskoaj 2, okupilo se 180 mališana, u pratnji roditelja, nastavnika, odgajatelja i zainteresiranih građana.

I ove godine  organizatori akcije “SIGURNO U ŠKOLU SA HAK-om”, AK Nova Gradiška, Društvo naša djeca Nova Gradiška i djelatnici Policijske postaje Nova Gradiška uložili su veliki trud da učenicima prvih razreda gradskih osnovnih škola uljepšaju polazak u školu.

Kako bi im priredili dan za pamčenje organizatori su, uz pomoć pokrovitelja HAK Zagreb i sponzora POU AMC Nova Gradiška, za sve sudionike  pripremili puno iznenađenja, poklona i veselja.

Sve prisutne  pozdravio  je župan Brodsko posavske županije Danijel Marušić, policijski službenik za preventivu u cestovnom prometu Dražen Vlaović, ispred Društva naša djeca Sanja Ferić Kovarbašić. Svojim nastupom, mažuretkinje grada uljepšale su program, a maskote Miki i Mini, iznenađenje akcije, počastile su sve prisutne slatkišima.

Nakon službenog dijela u dvorištu, povorku mališana predvođenu policajcem na motociklu, svima dobro poznati Tomislav Maraković , uz pomoć članova Bicikilstčkog kluba Psunj u koloni je poveo je na poligon spretnosti, gdje su ih dočekali edukativni elementi na poligonu ; policijski prometnik, semafor, zebra, znakovi i razne prepreke. Na poligonu sve prisutne pozdravio je i gradonačelnik grada Nova Gradiška Željko Bigović, a nakon”naporne” vožnje poligonom mališani su se okrijepili cedevitom, slatkišima, a  najveća im je radost bio balon.

Ove godine vrijeme je bilo na strani organizatora, ugodno toplo i bez padalina pa su se i djeca i roditelji duže zadržali u druženju i vožnji na biciklima, uz prigodnu glazbu i odličan razglas gos. Ivaniševića, a program na poligonu stručno i profesionalno vodila je novinarka Sanja Bukvić.

Auto klub Nova Gradiška zahvaljuje svima koji su učestvovali u organizaciji akcije, nastavnicima i odgajateljima koji su odvojili dragocijeno vrijemekoje su proveli sa svojim đacima, hvala roditeljima koji su doveli djecu na ovu akciju, mažoretkinjama na programu i našim važnim gostima koji su uveličali ovu akciju svojim prisustvom.