Dani tehničke ispravnosti vozila 2018.

Dani tehničke ispravnosti vozila 2018.

Pozivamo sve vozače da svojim vozilima pristupe preventivno – sigurnosnoj akciji „Dani tehničke ispravnosti vozila 2018.“ pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, a koju provode HAK, CVH i stanice za tehnički pregled vozila, u sklopu koje će se u razdoblju od 19. do 24. studenog ove godine biti omogućen besplatni tehnički pregled svim vlasnicima vozila koji se sa svojim vozilima pojave u bilo kojoj stanici za tehnički pregled vozila u RH.

Pravo na besplatan tehnički pregled vozila nemaju samo oni vozači koji u razdoblju akcije moraju svoje vozilo podvrgnuti redovnom tehničkom pregledu radi produljenja valjanosti prometne dozvole, odnosno registracije vozila.

Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila u kontekstu cestovne sigurnosti. Sve što trebate napraviti je da odvojite malo slobodnog vremena i uputite se svojim vozilom na besplatan tehnički pregled u jednu od Stanica za tehnički pregled vozila, gdje Vas čeka ljubazno i stručno osoblje.