Biciklijada – izvještaj

Biciklijada – izvještaj

20160909_165847

09. rujna održana je tradicionalna biciklijada Autokluba Nova Gradiška u dvorištu Autokluba Nova Gradiška i prometnom vježbalištu, a u organizaciji Autokluba Nova Gradiška i policijske postaje Nova Gradiška. Suorganizatori su Auto moto centar Nova Gradiška, Pučko otvoreno učilište Auto moto centar Nova Gradiška te biciklistički klub Psunj, Nova Gradiška. I ove godine biciklijada je dio važne preventivne akcije Hrvatskog autokluba “Sigurno u školu s HAK-om” koja ima zadaću svu djecu, a pogotovo najmlađe prvašiće upozoriti i educirati o sigurnosti u prometu, a sve ostale sudionike upozoriti kako je počela nova školska godina te je povećani oprez nužan u prometu.

Po okupljanju sudionika započeo je program biciklijade. U dvorištu Autokluba Nova Gradiška sudionike je zabavio nastup članica plesnog studija Marine Mihelčić. Čast otvorenja biciklijade pripala je županu Brodsko-posavske županije gospodinu Danijelu Marušiću, a nakon njega sudionicima se obratio i predstavnik Policijske postaje Nova Gradiška, Dražen Vlaović te predstavnica AK Nova Gradiška, Sanja Markolović. Autoklub je svim sudionicima osigurao zaštitne prsluke i biciklijada je mogla započeti

Nakon otvorenja započela je biciklijada i sudionici su krenuli prema vježbalištu Auto moto centra Nova Gradiška. Ondje ih je, osim vožnje i pravila dočekala i izložba starodobnih vozila, kluba Classic 99 te gradska glazba. Na cilju za svakog sudionika organizatori su organizirali prigodne poklone i okrijepu.

Važno je reći da su u ovoj akciji sudjelovale obje Novogradiške osnovne škole, kao i dječji vrtić Nova Gradiška. Ovim putem zahvaljujemo se svim sudionicima akcije, organizatorima, suorganizatorima, predstavnicima Policijske postaje, osnovnih škola, dječjeg vrtića, biciklističkog kluba Psunj, gradskoj glazbi, plesnom studiju, županu i svima koji su akciju pratili i odazvali se.

U nastavku pogledajte što su o našoj akciji rekli drugi mediji:

http://os-mlovrak-ng.skole.hr/?news_hk=1&news_id=1279&mshow=290#mod_news

Biciklijada 2016. : djeca oduševljena, roditelji zadovoljni / Foto

http://www.ngbuntovnici.com/index.php/2015-01-31-22-05-30/grad/1214-uspjesno-odrzana-jos-jedna-biciklijada-sigurno-i-vjesto-u-prometu-foto

http://www.cajtung.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1966:biciklijada2016&catid=5:grad1&Itemid=3

Vaš AK Nova Gradiška!