Besplatna zamjena guma za članove HAK-a u Auto moto centru Nova Gradiška

Besplatna zamjena guma za članove HAK-a u Auto moto centru Nova Gradiška

zamjena-guma

Poštovani,

napominjemo kako dolazi vrijeme obveznog korištenja zimskih guma. Svim članovima Hrvatskog autokluba napominjemo kako pregled i besplatnu zamjenu guma mogu obaviti u Auto moto centru Nova Gradiška, na adresi Kožarska 2, Nova Gradiška, u radnom vremenu od 08.00 do 19.00 sati, a uz prethodnu najavu voditelju:

Slaven Došlić, 099/310-6886.

Više o pogodnostima pratite i na portalu HAK-a: http://www.hak.hr/vijest/605/besplatna-zamjena-zimskih-ljetnih-guma-04-2016.

Osim toga pratite i Facebook stranicu Auto moto centra Nova Gradiška, gdje možete saznati više o pogodnostima i popustima.

Također Vas obavještavamo da s promjenom na zimsko računanje vremena započinje obveza vožnje s upaljenim svjetlima, na koje treba svakako obratiti pozornost. Uz to, započinje doba otežanih uvjeta i stanja na prometnicama, pa Vas molimo da prilagodite vožnju zimskim uvjetima, priredite vozilo za zimske uvjete i još više pažnje posvetite drugim sudionicima prometa, posebice djeci i učenicima, koji su svakodnevni sudionici prometa i u uvjetima smanjene vidljivosti i magle.

Želimo Vam sretnu i sigurnu vožnju!

Vaš AK Nova Gradiška!